Gå till innehåll
Norrby Ryttarsällskap
Norrby Ryttarsällskap

Bli medlem och medlems­avgift

Du behöver inte rida för att vara medlem i Norrby Ryttarsällskap, alla är välkomna. Du kan till exempel som närstående till en ryttare vara medlem för att stötta klubben och få del av olycksfallsförsäkringen när du är i stallet och hjälper till.

Nya medlemmar

För att du ska registeras som ny medlem i Ridsportsförbundets medlemsregister och för att föreningen ska få information om att du är ny medlem ska ansökan om medlemskap göras. På den här sidan ansöker du som vill bli ny medlem i Norrby Ryttarsällskap om medlemsskap. Du fyller i formuläret och skickar in din ansökan, som därefter godkänns av en av föreningens utsedda administratörer. Du behöver också betala in medlemsavgiften på bankgironummer 823‑5509.

Om du som ny medlem blir medlem under november eller december omfattar medlems­avgiften både inne­varande och kommande år. Detta gäller endast nya medlemmar.

Observera att om du vill tävla för Norrby Ryttarsällskap och alltså lösa tävlingslicens, så måste du vara medlem i föreningen och ha betalat in medlemsavgiften.

Medlemsansökan

Medlemsavgift

  • Junior 330 kronor (Du är junior till och med det år du fyller 18 år)
  • Senior 380 kronor (Du är senior från och med det år du fyller 19 år)

Du som redan är medlem

Kom ihåg att förnya ditt medlemsskap varje år. Det gör du genom att betala medlemsavgiften på Norrby Ryttarsällskaps bankgironummer 823‑5509. När du betalar medlemsavgiften är det viktigt att du skriver för vem betalningen gäller samt födelseåret på personen. Om inbetalningen gäller flera familjemedlemmar måste du skriva samtligas namn och födelseår.

Observera! Du ska inte skicka in en ny ansökan varje år - det räcker med att du betalar avgiften.

Olycksfallsförsäkring

När du blir medlem i Norrby Ryttarsällskap ingår en försäkring som gäller när du deltar i föreningens aktiviteter

Medlemstidning

Prenumeration på Svenska ridsportförbundets tidning Häst och Ryttare ingår i ditt medlemskap.

Publicerad: 2022-12-04

Senast uppdaterad: 2024-04-07

Författare: Info NorrbyRS