Gå till innehåll
Norrby Ryttarsällskap
Norrby Ryttarsällskap

Josefine Pettersson

Josefine och Esmara, född 2015 är ett härligt par som gärna tar barbackaturer i skogen och månskensritter över ängarna. Eller så bara myser de i stallet sent om kvällarna.

Josefine har haft Esmara sedan augusti 2016, då en liten åring hittade in i Jossans hjärta. Sedan dess har deras relation byggts upp och stärkts. Allt Esmara kan och gör, det har hon lärt sig och gjort tillsammans med Jossan.

Det handlar om ärlighet, tillit och respekt – tre sköra byggstenar till gränslös och trogen kärlek. Sabba en och du sabbar allt med detsamma.

Livet med unghäst är som ett praktiskt prov på det, jag och Esmara lär varandra varje dag. Några steg i taget, så alla tre byggstenar hinns med. Man får inte ha för bråttom till sina drömmar ❤

Och nu börjar som sagt den lilla unghästen bli stora damen. Sedan ekipaget flyttade till Stall Mellanskogen i Kolbäck har skolämnena blivit fler för Esmara. Nu tränar de både dressyr och hoppning regelbundet för Sandra Odelberg Roepstorff.

Josefine ser nu fram mot 2024 med tillförsikt. Planen är att fortsätta både med träningar – men också med det fria barbackalivet. Och kanske låter sig Jossan övertalas att ge sig ut på någon tävlingsbana med Esmara också.

En bild
  • Josefine Pettersson är född 1995
  • Rider hoppning
  • Meriter:
    • Hoppning 120 cm

Publicerad: 2022-12-29

Senast uppdaterad: 2024-02-03

Författare: Info NorrbyRS