Gå till innehåll
Norrby Ryttarsällskap
Norrby Ryttarsällskap

Karin Sonnby

Karin rider en morganhäst, Rill´s No Hurry, född 2009, som till vardags kallas ”Harry”. Harry har under sina första fjorton år varit en liten storhäst, men 2023 slutmättes han och landade då som d-ponny i registren.

Både Harry och Karin är väldigt ambitiösa. Som tur är har de världens bästa tränare; Sandra Odelberg Roeppstorf som tålmodigt och säkert lotsar dem vidare, mest i dressyr men även en del hoppning. Och i bland blir det till och med terrängträning för Harry, men då med rutinerade ”lillmatte” Felicia i sadeln.

Harry och Karin tävlar några gånger om året, mest för att stämma av hur de ligger till med träningen. Roligast är det då så klart med sällskap av någon kompis från Norrby.

Under 2023 gjorde ekipaget fem starter, varav tävlingen på grannklubben i september kröntes med en andraplacering i LA:3, på 68.57 procent.

Målsättningen under 2024 är att kvala till dressyrens MSV:B-klasser genom att prestera minst 64 procent i MSV:B1 och kanske att starta i någon lättare hopptävling i närheten.

En bild
  • Karin Sonnby är seniorryttare
  • Rider dressyr
  • Meriter:
    • Dressyr MSV B:1

Publicerad: 2022-12-27

Senast uppdaterad: 2024-02-03

Författare: Info NorrbyRS